- Tatoveringen ser ikke ut som navnet mitt engang

Ken Erik Pettersen angrer heftig på tatoveringen han tok for 9 år siden.

Ken Erik Pettersen angrer heftig på tatoveringen han tok da han var 15 år gammel. Foto: Privat
Ken Erik Pettersen angrer heftig på tatoveringen han tok da han var 15 år gammel. Foto: Privat

Hver dag denne uken kan du vinne deg et gavekort til en verdi av 500 kroner hos Clearink.no! En av de påmeldte og vinner av gavekort er Ken Erik Pettersen. Ble tatovert i åtte timer
Da Ken Erik var 15 år gammel, gikk han inn i et tatoveringsstudio med to kompiser for å ta tattis på ryggen. Der og da synes de det virket som en utrolig god ide å få navnet sitt over hele ryggen. 9 år senere er det ikke fullt så kult. 

- For det første satt jeg totalt åtte timer hos tatoveringsartisten. Med tanke på hvor lenge jeg hadde sittet der trodde jeg dette kom til å bli bra. Der tok jeg visst feil. Bokstavene i navnet ser ikke ut som navnet mitt en gang.

Kan du ikke bare gjøre den om til noe annet - som mange gjør?

- Jeg har vært i kontakt med forskjellige tatoveringsartister om hvordan vi kan dekke over den, men det koster altfor mye penger. Det er skikkelig flaut å ta av seg på overkroppen når finværet kommer. Folk tror jeg er senil som har navnet på ryggen, sier Ken Erik. 

Alle påmeldte får et gavekort på kr 500,- fra Clear Ink. Mot slutten av neste uke plukker vi ut tre finalister til avstemming på Facebooksiden til P5 Bergen. Tatoveringen med flest stemmer vinner fjernin av tatoveringen sin med laser gratis hos Clear Ink. 
2. plass får gavekort på kr 6 000,- og 3. plass får gavekort på kr 2 000,-. 

MELD DEG PÅ HER!