Her spionerer hun på venninnen sin

Jenta ble så nysgjerrig da hun fikk vite at venninnen skulle på date, at hun ikke klarte å holde seg unna.

 Foto: Twitter: presleighdawsyn
Foto: Twitter: presleighdawsyn

Det hele begynte med at 18 årige Georgia Hoyer egentlig skulle på jobb denne dagen, men sjefen ringte henne og fortalte at hun ikke trengte å komme alikevel. Da bestemte Georgia seg for å stikke over til sin beste venninne, 19 årige Dawsyn Eubanks for litt kvalitetstid. 

Skulle på date
Eubanks fortalte Hoyer at de ikke kunne henge sammen denne dagen fordi hun skulle på date. Om Hoyer var skuffet eller rett og slett bare nysgjerrig vites ikke, men hun fant hvertfall en kostymebutikk og der var det bare å skru på kreativitetsknappen.

Saken fortsetter under bildet:
Slik ser de ut
Her er de to bestevenninnene Foto: Twitter: presleighdawsyn

BESTE VENNINNER: Enkelte venner gjør alt for hverandre og var det vel klart at det var om å gjøre å passe på sin beste venninne.


Kledde seg ut som mann
Hoyer fant ut at en bart var perfekt for anledningen og den intetanende datingklare Dawsyn Eubanks, merket ingen verdens ting da hun kom inn på restauranten.
 Det var ikke før det begynte å tikke enn meldinger på mobilen at hun skjønte at det var noe muffens, for på meldingen fra venninnen stod det blant annet: "Hvorfor spiser du ikke opp maten din?"

Saken fortsetter under bildet
Spion
Foto: Twitter:presleighdawsyn
ANTE MISTANKE: Det var da venninnen kommenterte på SMS at hun ikke hadde spist opp maten, at hun skjønte at hun ble passet på. 

Måtte fortelle daten
Da Dawsyn til slutt fikk øye på venninnen Georgia, klarte hun ikke lenger holde seg og brøt ut i latter. Hun lo så lenge at hun rett og slett måtte fortelle daten sin hvorfor hun lo.

Dawsyn valgte også å legge hele historien ut på Twitter og de siste dagene har over ti millioner mennesker fått seg en god latter.

I tilfelle du lurte på om daten gikk bra til slutt? DET gjorde den i følge Dawsyn selv.


Har du spionert på din venn eller venninne på date?