P4-gruppen søker LEAD UI/UX-DESIGNER til spennende, full stilling

Norges ledende kommersielle radiogruppering søker en sentral person til digitalteamet som utvikler dagens og fremtidens lydopplevelse på alle digitale flater. Stillingen kan plasseres på vårt Oslokontor eller på vårt hovedkontor på Lillehammer.

Digitalavdelingen i P4 utvikler og drifter gruppens interne, egenutviklede produksjonssystemer for effektiv kringkastings- og innholdsproduksjon, samt utvikler lytteopplevelser på alle relevante digitale plattformer. 

Avdelingen lager alle gruppens nettsider og nettplayere, lytteapper for iOS og Android, DAB-display, AppleTV, Chromecast, Apple Carplay, løsninger for stemmestyrte høyttalere og interne systemer for schedulering, produksjon og distribusjon av lyd, video og innhold.

Til denne avdelingen søker vi en stilsikker designlead, som sørger for moderne design, godt brukergrensesnitt og bransjeledende interaksjonsdesign i tråd med våre strategier, brand key og den raske digitale utviklingen. Det er ønskelig at rett person er organisert nok til å lede prosjekter og produkter fra tegnebrett til testing, ferdig produkt og evaluering. Daglige oppgaver vil spenne fra nye,strategiske prosjekter, evaluering og oppdatering av eksisterende design,løpende driftsoppgaver og aktiviteter knyttet til dagsaktuelt innhold på våre radiostasjoner.

Våre løsninger høres og brukes av godt over én million nordmenn hver eneste dag. Å være en del av nordmenns hverdag setter høye krav til brukeropplevelse, respons- og oppetider. Vi jobber datadrevet og synes det er tilfredsstillende å se at små og store endringer umiddelbart påvirker sluttresultatet.

Vi har mye spennende i vår pipeline fremover: Hvordan ser lyd ut? Hvordan fungerer fremtidens radio i dashboardet? Hva er den optimale brukeropplevelsen på mobilen? Hvordan vil dagens unge høre radio fremover? Hvordan bytter man best kanal med stemmen? Hvordan blir våre produkter enda mer datadrevne og personaliserte? Den vi ansetter vil være sentral i å utforme brukergrensesnitt som svarer på disse spørsmålene, sammen med oss andre.

Vi er ikke så mange - men får til mye. Vår filosofi er at små team med dyktige og dedikerte folk kommer svært langt med en god plan, tillit, lite byråkrati, gode og kompetente kollegaer, nok kaffe og egen drivkraft. Vi jobber «mean & lean» med høyt tempo, løpende testing og deployment og et stort personlig ansvar. Det er kort vei fra idé til beslutning og gjennomføring innenfor vedtatte strategiske rammer. Du velger selv de verktøy du finner hensiktsmessig for skisser og ferdigstilling, testing og evaluering. Teamet forøvrig jobber strukturert i GitLab, på både Mac og PC, med backend på både egne og skybaserte servere i både AWS og GCP for skalerbar prosessering, lagring, databaser, big data harvest og analyse osv. 

Vi byr på faglig krevende og tilfredsstillende utfordringer, konkurransedyktig lønn, stor påvirkningskraft og mulighet for faglig oppdatering gjennom hackathons, kurs og seminarer.

Vi ønsker at du er designfaglig utdannet, men vil også vurdere kandidater med annen erfaring eller sterk egenutviklet kompetanse. Vi legger stor vekt på personlig egnethet i tillegg til faglig kunnskap og erfaring.

Søknad på inntil én A4-side med vedlagte arbeidsprøver, CV med oversikt over utdanning og relevant erfaring, samt to referanser sendes snarest til stilling@p4.no.  Vi evaluerer kandidater fortløpende for snarlig ansettelse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til digitaldirektør Rune Hafskjær på e-post rune.hafskjer@p4.no eller på telefon 91339612.