Mette avslørte «Lyden av Norge» - vant 200.000 kroner!

En skål med kattemat gjorde julefeiringen i Stokke enda bedre.

– Jeg klarer ikke å slutte å le, dette var helt fantastisk!

Jubelen sto i taket for Mette Rønning fra Stokke i Vestfold, da hun avslørte «Lyden av Norge» i P4s Radiofrokost fredag morgen.

30-åringen kunne nemlig avsløre for resten av Norge at denne rundens «Lyden av Norge» var en katt som spiste tørrfor.

Dermed stakk hun av med 200.000 kroner, en drøy uke før jul. Og det kan hun takke en litt småpjusk hunnkatt, ved navn Cherie.

– Hun har fått litt medisiner i det siste, og da har hun fått godbiter i form av tørrfor etterpå, avslører den overlykkelige vinneren til P4.

Hundrevis av forslag
Etter nærmere 250 forslag på hva lyden kunne være, var det altså 30-åringen fra Stokke som kunne juble for riktig svar. Men det kunne fort gått galt, avslører Rønning.

– Jeg trodde først det var å stille temperaturen på et strykejern. Men før det ble tippet, kom jeg på det med tørrforet, forteller hun, før hun legger til.

– Jeg må innrømme at det har vært en spennende uke hvor en har hørt alle andre prøve seg, sier hun til P4.

Heldigvis for Mette var det hun som ble trukket ut 09.15 fredag morgen, rett før den planlagte bonanza-runden. Med en entusiastisk sjef i kontoret ved siden av kunne hun juble for 200.000 kroner inn mot jul.

– Nå blir det ihvertfall god stemning på julebordet i morgen, ler Rønning.

Vi gratulerer!

«Lyden av Norge» har engasjert nordmenn i i hele høst, og endelig var det noen som hørte at det var en katt som spiste tørrfor. Katten heter forøvrig Trixi, og bor i Lillestrøm. I toppen av saken kan du se henne briljere ved matfatet.