Beyonce har født!

Endelig er tvillingene til Queen B her!

 Foto: @beyonce på Instagram
Foto: @beyonce på Instagram

Tvillinger
Beyonce har vært høygravid lenge og ryktene startet allerede i forrige uke om at fødselen nå var i gang. Fansen hennes fant små hint overalt og spredde ryktet om at noe var i gang nå. Men det var da frisøren til Beyonce postet dette bildet på sin Instagram forrige uke at ryktene virkelig satte i gang: 

Beyonce
Stylisten og frisøren til Beyonce startet ryktene med dette bildet med kommentaren: Hang in there mama <3 you Beyonce Foto: Instagram skjermbilde @ chuckielovehair
Kommentaren til bildet var nemlig: "Hang in there, Mama. Love you Beyonce." 

Bekreftet
Likevel var det først nå i helgen at det ble bekreftet at tvillingene har ankommet verden. 
Det var i februar i år at  superstjernen annonserte at hun var gravid igjen, denne gangen med to babyer i magen. Da la hun ut en rekke bilder på Instagram for å annonsere nyheten: 

beyonce
Beyonce annonserte graviditeten i februar med dette bildet. Foto: Instagram @beyonce


Grammy og Blue
Beyonce fikk mye skryt etter sin opptreden under årets Grammy Awards der magen kom i fokus under showet. 
Fra før har superparet Blue Ivy på 5 år som nå er stolt storesøster. Nå venter verden på de første bildene av familien på fem. Vi forventer at de kommer på Beyonce sin instagram først, så får vi bare vente og se om vi får rett!
Beyonce på Grammys i år skapte stor ståhei med magen sin.
FILE PHOTO: Beyonce performs at the 59th Annual Grammy Awards in Los Angeles, California, U.S. on February 12, 2017. REUTERS/Lucy Nicholson/File Photo Foto: Reuters


Vi gratulerer Beyonce og Jay-Z!